Zadovoljena hifi znatiželja, sa svakim po malo čakule, bacili uho u svaku sobu i poslije komentari na kavi... uobičajena rutina. Taman kad smo krenuli prema liftu ulazio je K. Levačić i spremao se oplesti po bubjevima, ali morao sam jurit dalje. Nadao sam se da ću ga potrefiti i ove godine.
Zanimljivi su mi bili Blackwood open baffle + elektronika s osam purifi pojačala i digitalnom aktivnom skretnicom. Vrlo velik, brz, eksplozivan ali nenapadan zvuk, volio bi ga osluhnut malo duže i u malo mirnijim uvjetima. Mek + Sonusi standardno dobra kombinacija, Devore i Trafomatic odlična kombinacija sa punim, saftnim, cijevnim štihom baš za guštanje. Santanina gitara se materijalizirala u sobi...
S druge strane Audiovector, Magico, Boressen... dcs, Aavik, Aestetix, Ubiq. Vrlo otvoren, detaljan, "in your face zvuk". Pa tko voli...
Prisustvovali smo i prezentaciji kviska (3 komada). Za vrijeme slušanja prezenter je stavljao i micao kviskače ne bi li čuli razliku u real time-u. Kompa i ja nismo ništa čuli dok je nekoliko ljudi komentiralo da čuje poboljšanja u prostoru i jasnoći visokog spektra. I tak...
Žao mi je da sam promašio prezentaciju JBL "bukšelfa" sa Mark Levinsonom.