Ovaj integrirac je zaslužio svoju temu. Malo opširnija recenzija od mojih dojmova se nalazi ovdje.
Naime, volim isprobavati različite komponente i prijatelj mi je posudio ovaj integrirac u više navrata tako da sam ga imao priliku slušati na različitim zvučnicima (Monitor Audio Silver 100 i Fyne Audio F302i).
Oduševljem sam s kojom lakoćom ovaj amp iznosi glabu i pobuđuje emociju. Naime, slušajući sistem sa ovim ampom, osjeća se lakoća prezentacije i ništa mu nije problem za odsvirati bez obzira koliko se ja bio trudio zadati mu teže zadatke s kompleksnijim izvedbama. Snage ima napretek i kontrola zvučnika je izvrsna. Unatoč snazi i lakoći prezentacije, detalja i transparencije ne nedostaje i ukoliko poželiti kritički zaroniti u slušanje, ovaj amp će biti na razini zadatka. Također mi se svidjela i trodimenzionalnost prezentacije. Stage je širi od zvučnika, kao i osjećaj dubine koja ovisi o produkciji od snimke do snimke. Ono što razlikuje ovo pojačalo od budget pojačala koja su mi obično na repertoaru je profinjenost u visokima, kao i nevjerojatna kontrola basa. Vokali su prirodni i nisu toliko "in your face" kao kod većine modernih pojačala. Sve je na svom mjestu kako treba biti. Ako me netko pita koje pojačalo u tom rangu cijene uzeti, bez razmišljanja i s velikom sigurnošću mogu preporučiti ovaj dragulj od pojačala. Osobno znam dvojicu sa ovog foruma koji imaju to pojačalo i jedan i drugi su i više nego zadovoljni. Pa ostavljam prostora kolegama da dodaju nešto iz svog iskustva - @Zokinjo i @Marko ... 😉