Dan the man
Ka i sve, diy ima prednosti i mane.
Tvornički uređaj u jednome trenu mora postat komercijalni i donosit neki profit. Šta je i normalno.
Pass Aleph pojačala su prilično jednostavne konstrukcije ali ne baš i jeftina, i svakako neobičnoga dizajna, to je Pass majstorski uradija i zvuk je stvarno odličan.
Velika firma ima prednosti u nabavi materijala, sam gazda je reka kad su ga pitali zašto ovi a ne oni mosfet itd. Zato šta san ih kupija na kašete jeftino.
Čovik je jednostavan i iskren, ja san ga par puta pita nešto na mail, i za para dana odgovor. Stručna pitanja.
Večina kupaca 99.99% neće odustat od novoga i krenit sam radit bez obzira šta ima dokumentaciju. On je sam toga svjestan, tako se prije radilo.
Ima svoje patente i briga ga.
On kad kupi 10.000 mosfeta malo po malo iskoristi sve, većini nađe parove. Ja da ih iden uparit moran kupit dosta više, i višak nikad neću iskoristit.
A opet na nekin stvarima mora štedit, pa i na težini jel su transporti skupi.
Tafo je problem nać kvalitetan, to je istina, ali ako ga imaš mogućnost naručit po svojin specifikacijama onda možeš dobit odličan trafo, naravno po nešto većoj cijeni. U nas se može naručit custom trafo svih parametara. Zapravo se danas može sve, ovisno kolko ti je proračun.
Dosta je diy-era stavljala kondenzatore computer grade, koji su puno bolji nego u originalu. Pa su stavljali prigušnice itd...
Veča hladila, bolju ventilaciju kutije itd itd....