Dan the man Samo da pohvalim napore osnivača i ekipe koja radi forum... Bit će to jako dobro. Vidim potreban entuzijazam i znanje. Nema brige, napunit će se polako s vremenom.. ne treba forsirati. Samo kvalitetno administriranje da ne ode sve kao na onom nekad...
Hvala puno @Dan the man na pohvalama. Inače, mala tajna... Ekipa koja stoji iza ovog foruma je zapravo ekipa koja se slučajno našla na jednoj Viber grupi i već smo dugi niz godina u toj grupi i skoro svakodnevno komuniciramo. Kad smo uspjeli godinama zadržati se i ne posvađati se, bez obzira koliko različito mislimo o nekim temama ponekad, govori o ekipi da postoji dobar duh tolerancije i uvažavanja. Taj duh naše Viber grupe pokušavamo prenijeti i na forum. I sam sam bio sudionik "starog foruma" (ovo zvuči kao iz Harry Pottera za Voldemorta 😂 čije ime se ne izgovara), i bio sam svjedok mnogih problematičnih situacija i odnosa. Iskreno se nadam da se to ovdje neće događati, već da ćemo opušteno sudjelovati i uživati u komunikaciji s kolegama koji su zaljubljenici u isti hobi. Baš sam prije neki dan rekao prijatelju kako se svaki put iznenadim kad vidim količinu ljudi s prevelikim egom ili općenito problematične ljude u ovom hobiju koji bi trebao biti lijepi, opušteni hobi namijenjen uživanju i opuštanju. Možda sam naivan, ali još uvijek mi to ne ide jedno s drugim.
Da skratim, ekipa moderatora je cool ekipa i imati će razumijevanja za sve koji su na forumu. Ukoliko i dođe do nekog "fighta" riješimo već nekako... A ja osobno planiram se malo povući kad forum zaživi i kad bude više rasprava. Nije mi ideja izigravati nekog velikog šefa već da ovo bude moj poklon zajednici.