Bacio pogled na povijest kupovine...nekih 60ak komada u zadnjih godinu dana...sh, za vecinu bih mogao reci kako izgledaju kao novi...jedini je problem sto neka izdanja (rijetka) koja nemam znaju biti prilicno skupa. Od toga je 99% jazz glazba. Sto se tice streamanja, postujem svaciji izbor, no osobno me to ni najmanje ni privlaci. Prvo zelim posjedovati sva meni interesantna izdanja (uclanjen sam i u biblioteku, pa opet kupujem knjige) a kvaliteta zvuka u poredjenu sa vrlo dobrim playerom (red velicine cca 15-20t eur mpca) mi nije ista. Ne kazem kako mozda i strimanje ne moze zvucati super, no takve instalacije ( koje se mogu porediti sa vrlo dobrim playerom) su izuzetno slozene i daleko skuplje od takvog playera. Kada bih to sebi mogao priustiti, vjerojatno bih volio imati cijelu kolekciju na vinilu, no ploce znaju kostati i po 40eur, sto znaci kako bi neka ozbiljnija kolekcija kostala poprilicno (a neki kupuju po par istih ploca, za slusanje i 'cuvanje') ne spominjuci cijenu gramofona, rucke, zvucnice, phona...cd ovi u sh su uglavnom zaista jeftini, cesto mi je postarina skuplja od narudzbe....sa jedne strane to me cak i zalosti, kada vidim koja se sve glazba moze kupiti gotovo u bescjenje...sa druga strane, super