Pretpostavljam kako su Accordo culi mnogi. Amplifikacija je Burmester 956mk2, player/dac/preamp je Burmester 089.
Svakako imam u planu nabaviti i zasebni preamp, no odgovarajuci iz serije kojeg bih zelio zahtijeva ulaganje.
Kabeli su svi Burmester, ic i strujni Burmester Silver, a zvucnicki je opet iz Serblinove firme, Yter, srebro/paladij, njime je Accordo i ozicen iznutra. Cilj mi je izbjeci broj varijabli koji se povecava kada se razliciti kabeli koriste. Iako sam do sada u nekoliko razlicitih sistema isprobao puno vrsta razlicitih kabela i otprilike znam kako bi gdje koji mogao 'svirati', to je cesto vremenski zahtjevno, da ne spominjem sam proces posudjivana i slusanja svih onih koje se mogu docepati. Polica je Finite Elemente Spider, sa Finite Elemente Ceraballs ima. Struja je posebno razvedena, svaka uticnica ima svoj vod na koju ni jedan drugi potrosac nije spojen. Uticnica je Oyaide R1 sa kucistem. Soba je cca 3.5x6x5, zvucnici su na uzem zidu. Police su radjene sa mislju da sluze kao i difuzori. Isprobao razlicite profile akusticnih tretmana za prve bocne refleksije, za sada nisam nasao ni jedan koji mi nije donekle pokvario zvuk, no nisam odustao od toga. Ljubitelj sam Sonusa, odnosno Serblina. Do sada sam imao vise modela i ukljucujuci i Guarneria, te jednom cak i Avantagrde Accoustic horne, Amplifikacija je takodjer bila razna, no ovo mi je vec drugi Burmester sistem, ako moram birati ss, onda je to definitivno moj izbor. Cijevi sam koristio, i mozda bih opet, no nabavka (NOS) je postala zahtjevna i skupa, a jos gore je sto ljeti nisu za ovu nasu juznjacku klimu. Sva pitanja posaljite faxom...