@ Flyingbird : Generalno, što se tiče izjava tipa ovce za šišanje, englesko smeće, plavi Alps, generalno smeće sve mlađe od 30 godina, D-klasa smeće, blind test, kabeli i kablovi, ko to kupuje - možda bi bilo najbolje da nađete neko drugo mjesto i tamo se izživite u teorijama zavjere, tko je glup i naivan i tko koga krade.
Ne bi vjerovao, ali sve sam to pročitao 1000 puta, i smatram da na ovako usko profiliranom forumu sa 60tak ljudi stvarno nema smisla baviti se takvim stvarima, posebno uz flame-war i slične vrste pristupa. To možda ima smisla na onim općenitom forumima gdje lurkaju ljudi svih profila, ali ja sam se stvarno nadao da će ovaj forum biti onaj koji će nadići takve nezrele rasprave. Hvala još jednom Silvestru što si je dao truda.
Mislim - ja ne koristim skupe kablove (a imao sam nešto skupljih) ali ću uredno izignorirat kolege koji raspravljaju jel bolja Šunijata ili AQ.
Al vidjet ovdje da se odmah po otvaranju kabelologijske teme razvila neugodna rasprava - stvarno mi to nije drago, a mislim i da je općenito dosta toga u audifilskom komjunitiju. Nek oni koji se čude raznim neobičnim stvarima koje su dio ovog hobija prvo nauče nešto o tome negdje drugdje, u krajnjoj liniji nek sami za sebe odluče je li to za njih ili nije.
Al mislim da stvarno nije u redu trpiti po ne znam koji put ovako zamorne i uzaludne teme.