Bilo je malo burno na forumu zadnjih par dana od kako smo stavili mogućnost brisanja korisnika, da to sami iniciraju putem opcije u postavkama. Par članova je odlučilo napustiti forum. Jedino mi je žao što je to učinjeno praktički bez pozdrava ili navedenog razloga i iz tog razloga mi nije niti najmanje žao kad tako netko ode. Izraz nepoštivanja u najmanju ruku a možemo pričati i općoj kulturi. Ako si dam truda komunicirati s "tobom" i nisam ti nikad ništa zlonamjerno učinio ili mislio, red bi bio da se barem kaže "Bok, odoh ja! Ovo mi je too much...", ili tako nešto. Naravno, odnosi se i na sve druge članove jer sad imamo relativno dosta tema koja imaju "rupe" zbog eto GDPR pravila...
No dobro, bilo kako bilo, želio bih skrenuti pažnju na opciju "Ignoriraj korisnika" koja je sasvim normalna pojava na mnogo foruma. Ukoliko vam netko iz ovog ili onog razloga nije "drag" preporučujem da prvo koristite ovu opciju osim nagle odluke da želite ukloniti svoj račun. Malo nezrelo je odmah reagirati na takav način dok postoji mnogo drugih načina da dovedemo stvari u red.
Ako ima komentara na ovo što sam napisao, prijedloga.... Slobodno...