Pa doblo od staroga je 7 prvih god. proveja u Zagrebu, ostatak 150m od mora, ima tu i južine i svega.
Sestra je živila 6 god. u Njemačkoj i vozila je svoga 500 tamo, ništa mu nije bilo.
Moj Stilo je doša nakon 3.5 god. iz Italije, ok, nije puno, mislin da je bija iz Torina, neznan kako je tamo.
Vidija san ja rascvitanih, mercedesa, opela pogotovo, i audija, i vw, svašta se može vidit.
Moj stilo je nakon 300k ima original kumplug, od mehanike na 250k san prominija viljuške ovjesa, i stabilizatore, jedna viljuška je bila u qrcu, guma propala, kugla ka nova, pa san minja obe sa lemforder. I minja san termostat motora, podlađiva je, i onaj cilindar hidro spojke ispod papućice, dva puta čistija EGR.
Kolega je na hondi nakon malo otvara getribu i minja ležaje.
Prijateljici se na toyoti nakon 7 god. benzinac corola verso, rasuja motor na autoputu, nije se više isti ni vratija, a kumovi svoju prodali jel bnisu mogli rješit motor, corola diesel. A kad mi je kolega iša na prvi servis sa yaris, priča sa mehaničarima, kaže vidi auris, diesel, kaže svako se skida glava..... Ne triba generalizirat.
I nije točno da je jtd radi bosha, fiat je praktički razvija common rail i proda ga boshu, a osnova je bija odličan fiatov 1.9 td, moj je rođak sa svojin napravija u prismi 700k, kupija je sa 100k iz italije, kad je iša vratit sat, jel je mislija prodat, svatija da je već bija otvaran i vračan. Proda je čoviku, i reka, ne pitaj za kilometre, dajen ti garanciju 100k na motor. Ta lancija se raspala skroz na kraju a motor je još uvik bija dobar....