Zdenko izuzetno sam zadovoljan sa 302i. Napravili su pošten zvučnik koji je za traženu cijenu bio izbor oko kojeg se ne treba previše razmišljati. Uletio sam u akciju jer je serija 300 bila end of life pa su fino spustili cijene. Čak i u nekim apsolutnim mjerilima, kad se ne razmišlja o cijeni, zvučnici su skroz ok. Dovoljno su transparentni ali ne zamaraju prilikom dugotrajnog slušanja kao što je bio slučaj s nekim drugim zvučnicima koje sam imao. Dosta velika prednost je što su lagani za pozicioniranje i kod mene u sobi nema booma kao što sam opet, imao s nekim drugim floorstanderima. Dosta dobro reagiraju i na promjenu elektronike pa su eto zanimljivi kao nekakav prvi korak u HiFi za nekoga tko je na budgetu ili ne želi potrošiti previše novaca na sustav.
Što se tiče oglasa, slobodno možeš iskoristiti kategoriju oglasnik i napisati standardnu raspravu. Imaš primjer kako sam ja to učinio za svoj DAC. Ako ne ostaviš dodatne kontakt podatke u oglas, drugi korisnici te mogu kontaktirati putem privatnih poruka na forumu.