Slušao sam prije koju godinu ovo pojačalo s najvećim Tanoy ormarima i ostavilo je jako dobar dojam. To se poklapa s impresijama ljudi po bespućima interneta koji su ga imali ili uspoređivali... Jedan od youtubera (Jay) ga stalno uzdiže među najbolje koje je slušao bez obzira na lovu...i tak, sve puno hvalospjeva. Jedine kritike koje pronalazim idu u smjeru prevelike uglađenosti (smoothness), neki kažu da je previše hi-fi, što god to značilo. Opisuju ga kao "Tubey", SS za ljubitelje cijevi što mi zvuči primamljivo. Jedini način saznati je probati i usporediti s Passom i Krellom ali sumnjam da bude se našao dobrotvor koji ce posuditi tako nešto. Osim toga ima 48kg, pa je velika zajebancija...Dakle, preostaje samo kupiti pa probati. Cijena u SH je i dalje visoka i kreće se od 7000-10000eur što je po meni van okvira koje bi dao za pojačalo, ali tko zna možda naleti kakva dobra kombinacija jednog dana.
M900u više nije aktualni model, zamijenio ga je M10x, specifikacije su double down do 1ohm - 150/300/600/1200W, AB klasa, do 5W u A klasi, 48kg... dizajn mi nije top no djeluje kao pravi tenkić...nije loše sve u svemu.
Da li ga je netko vidio, čuo, imao? Znalci, što kaže pogled ispod haube? Nemam nikakva intimna iskustva s Luxmanima, kakav im je house sound?