Silvestrus Ovako je trenutno postavljeno - do slijedećeg odgovora. To mi ima najviše smisla, da ne bi bilo "rekao ovo, rekao ono". Vidim da se razgovaralo o uređivanju objava pa eto da znate na kojem principu funkcionira.
Zdenko Silvestrus Ne vidim svrhu te restrikcije ,no kako je sada je dobro voditi računa o tom za u buduće 😄
Tomek Silvestrus napokon si mi riješio misterij iz kojeg razloga sam jednom nakon pola sata editirao post, a jednom mi nije dalo nakon par sekundi Nekad (pre)brzo tipkam, ponekad i u hodu pa fulam pola slova, dobro dođe taj edit
Silvestrus Zdenko tako je došlo zadano. Vjerojatno je većina usvojila tu postavku pa zato tako dolazi. Naravno, mogu promijeniti u bilo koju od druge dvije opcije ako bude interesa za tako nešto.
Zdenko Silvestrus nemam ništa protiv no zaista je nelogično tako nešto ograničavati ,i koja je svrha ako se netko ne pridržava pravila zna se kako se to rješava .
Silvestrus Ok, stavim na neodređeno pa se poslije možemo žaliti upravi vodovoda ako bude nekih nepredviđenih situacija oko uređivanja objava. Uvijek možemo vratiti ovako kako je bilo...