A koliko se sjećam, a ne baš puno, jer nisam bio previše aktivan na forumu, događala su se i neka okupljanja, slušaonice? Mislim, bilo je i pozitivnih stvari vjerujem. Znam da je bio jedan period kad su svi bili u nekoj svađi i tad je baš bilo neugodno samo i čitati forum a kamoli sudjelovati.
Ali ok, šteta što nije preživio i opstao jer je ipak bilo nekakvo mjesto gdje smo se svi okupljali, i bez obzira na razvoj grupa na Facebooku, nedostajala mi je forma foruma. A što se tiče razvoja ovog foruma, sklon sam vjerovati da ga svi zajedno gradimo kvalitetnim raspravama i sadržajem. Znam da ima stvari koje bi se mogle unaprijediti ali dosta toga ovisi i o razvoju same open source platforme (oglasnik bi mogao biti bolji i vidim da rade na tome, nekakva posebna komponenta). Uglavnom, ako imate ideje što i kako unaprijediti, slobodno iznesite ideje pa ćemo vidjeti da li je nešto moguće ili ne.
A što se tiče održavanja nekog dobrog duha na forumu, to ovisi o svima nama i za sad nam ide ok. Ako bude nekih situacija, pokušati ćemo riješiti razgovorom prvo...