Da se probam poigrati i vidjeti da li mogu nešto ovdje sastaviti a da započnem s jednim od mojih omiljenijih pojačala koje sam imao priliku u više navrata isprobati u svom sistemu s više različitih zvučnika.

Roksan K3
1.214,50 €
Ok, idemo dalje s nekim zvučnicima. Ne bih se ovaj put ograničio sa onim s čim sam ga slušao ali mogu potvrditi da s Monitor Audio Silver 100 6G izvrsno radi. Ali trenutno sam u fazi kad mi se više sviđaju manji floorstanderi, po mogućnosti s jednim driverom...

Fyne Audio F502
1.899,00€ (trenutno na akciji, puna cijena 2.930€)
I već sam ispucao budget. 😂
Ali ok, tu smo negdje... Za početak dodati neke middle range QED kabele od cca 150€ 2,5m sa originalnom terminacijom (airlock rules!). Staviti nekakav WiiM od cca 200€.
Znači, ukupno bi nas ova kombinacija izašla: 3.463,50€ Mrvicu iznad zadanog budgeta ali mislim da bi ovaj sistem za tu cijenu svirao odlično. E sad, znam da smo spominjali da stavljamo samo nove stvari iz trgovine. Ako netko uspije upecati polovnog Roksana za cca 900€ recimo, bili bi bliže zacrtanom budgetu. Mislim da su zvučnici prilično spušteni i ne vidim da ih se može bitno jeftinije dobiti u SH.
Eto, moj prijedlog za ovaj rang cijene!