Robi koristim WiiM mini već dulje vrijeme i većinu vremena je bilo ok. U zadnje vrijeme imam problema sa odspajanjem. Scenarij - pustim nešto da svira i nakon nekog vremena odem u Tidal i vidim da je nešto potpuno drugo na mobitelu od onoga što trenutno svira. Ali vjerojatno je tu i Tidal kriv jer su otpustili hrpu programera i razvoj je bitno usporio pa više ne riješavaju probleme zadovoljavajućom brzinom.
Što se same WiiM aplikacije tiče, ako zaboravimo malo na Tidal Connect koji mi je trenutno problematičan, sve radi bez problema. Aplikacija je fluidna i stabilna. Nema gubitka veze. BT sam samo jednom isprobao, uvjerio se da radi i nikad se više nisam vratio na BT. SMB nisam nikad koristio. Samo streaming servise - sve isprobao, i to radi ok. Također, za nekoga tko sluša online radio, sve radi bez problema.
WiiM se često updatea, što firmware, što software, tako da imaju prilično dobru podršku. Linkplay je vlasnik i odrađuju korektno posao što se tiče održavanja uređaja i aplikacija. Dodaju nove mogućnosti s vremenom. Priča nije loša.
Ako uzmemo u obzir cijene uređaja, nije niti čudo što su preuzeli najveći dio kolača streaming uređaja jer to većinom i zaslužuju.