Ovo pojačalo sam imao kratko vrijeme jer sam u to vrijeme imao osjećaj da bas prekriva srednjetonsko područje. Bio mi je dosta izražen bas. Možda se neće čuti toliko na video zapisu, ali glavna značajka ovog pojačala je povećani volumen basa tako da bi bio dosta dobar match za neke 'tanje' zvučnike.
U kombinaciji s Monitor Audio Silver 100:
AI:
Denon PMA-600NE je integrirano stereo pojačalo dizajnirano za audiofile koji traže kvalitetan zvuk uz modernu povezivost. Opremljen je naprednom High Current (AHC) tehnologijom s "single-push-pull" pojačalom snage, pružajući 70 W po kanalu (4Ω, 1kHz, THD: 0,7%).
Ključne značajke Denon PMA-600NE:
- Snaga po kanalu: 70 W (4Ω, 1kHz, THD: 0,7%).
- Digitalni ulazi: Dva optička i jedan koaksijalni ulaz za povezivanje s digitalnim izvorima poput televizora ili medijskih uređaja.
- Bluetooth podrška: Bežično strujanje glazbe s pametnih uređaja.
- Phono ulaz: Ugrađeno MM phono pretpojačalo za izravno povezivanje gramofona.
- Analogni način rada: Mogućnost isključivanja digitalnih sklopova radi smanjenja smetnji i poboljšanja kvalitete zvuka.
- DAC: Ugrađeni 192kHz/24-bitni digitalno-analogni pretvarač za visokokvalitetnu reprodukciju zvuka.
PMA-600NE je idealan za one koji žele kombinaciju tradicionalnog hi-fi zvuka s modernim mogućnostima povezivanja, omogućujući uživanje u različitim izvorima glazbe uz vrhunsku kvalitetu zvuka.