Audiofil.org je na HiFiSharku 🦈
Ovo ipak zaslužuje posebnu temu. 🙂
Zadovoljstvo mi je obavijestiti sve članove da je Audiofil.org službeno uvršten u HiFiShark pretraživanje.
https://www.hifishark.com/
Za one koji možda ne koriste HiFiShark, riječ je o jednom od najpoznatijih svjetskih pretraživača oglasa za rabljenu HiFi opremu, koji na jednom mjestu indeksira oglase s velikog broja specijaliziranih portala, foruma i oglasnika iz cijelog svijeta.
Posebno mi je drago što smo iz Hrvatske trenutačno uvršteni samo mi i Index Oglasi.

Što to konkretno znači za naše članove?
Svi aktivni oglasi koje objavite u Audiofil.org oglasniku sada automatski dobivaju puno veći doseg jer ih korisnici HiFiSharka mogu pronaći zajedno s oglasima iz ostatka Europe i svijeta.
Drugim riječima, uređaj koji ponudite na našem forumu više ne vidi samo domaća publika i naši članovi, nego potencijalno vrlo velik broj ljudi koji upravo preko HiFiSharka traže određeni model.

Mislim da je ovo lijep korak naprijed za naš mali oglasnik, ali i za Audiofil.org općenito. Od početka mi je bila želja napraviti mjesto koje će biti korisno domaćoj HiFi zajednici, a ovakva integracija našim oglasima daje vidljivost kakvu do sada jednostavno nismo imali.
I naravno - oglasnik i dalje ostaje namijenjen privatnim članovima foruma i njihovoj rabljenoj HiFi opremi, upravo kako smo ga i zamislili.
Mali forum iz Hrvatske, ali od danas naši oglasi putuju malo dalje. 🙂